VÅRA TJÄNSTER
Funderar du på att byta kök? Eller har du redan bestämt att du ska byta ut det gamla? Vet du inte riktigt hur du ska gå till väga? Svårt att rita i IKEAs ritprogram? Får inte till stilen? Vill inte rita själv? Vill ha ett vackert platsbyggt kök men tycker att de "fina" köksmärkena är på tok för kostsamma?

Vi kan hjälpa dig på flera sätt. Du väljer själv hur mycket hjälp du vill ha. Kanske räcker det med att få en bra planlösning, eller förslag på färgsättning. vi kan hjälpa till med köksförslag och kollage, produktförslag, förvaringslösningar, modernisering, projektledning, inköp, kontakter med hantverkare, m.m.

KRYDDAT IKEAKÖK
Detta är jättekul tycker vi! Vi kan hjälpa till att rita ett IKEA-drömkök utan att ruinera kunden. Vi ritar helt enkelt ett kryddat IKEA-kök. Kryddan består i att komplettera med andra bänkskivor, handtag, luckor, vitvaror, speciallösningar och funktioner. Vi hjälper till att hitta det som är drömmen för vår kund, lantligt, retro, minimalistiskt, eller den stil som önskas. Krävs det en ombyggnad så har vi goda kontakter hos alla typer av hantverkare. Om kunden vill så kan vi hålla i alla trådar tills köksrenoveringen är klar.

PLATSBYGGDA LÖSNINGAR
Vissa hus behöver extra omvårdnad och känsla för detaljer. Vi ritar och kommer med förslag på material och lösningar anpassat till husets utformning. När kunden känner sig nöjd beställer vi köket hos vår lokala snickare. Detta gäller förstås inte bara kök, utan även garderober, badrum, och andra speciallöösningar.

VARFÖR SKA DU ANLITA OSS?
Med flera års erfarenhet av "köksvärlden" har vi sett hur kunder har fått hålla tillbaka på sina drömmar för att köken blir för dyra. Genom att använda IKEA´s system som grund, och kryddar med andra produkter såsom luckor, handtag, bänkskivor, m.m. håller vi nere priset men inte kvalitén.

Vi har kunskap om vad som finns på marknaden, öga för linjer, goda hantverkarkontakter, erfarenhet av köksdesign, och sinne för funktion. Dessutom brinner vi för smarta lösningar!


Välkommen!
Vi hjälper dig med ditt nya kök eller annan inredning.

FASTIGHETSSKÖTSEL
Med tiden har vi fått goda kundrelationer som resulterat i att vi utför viss fastighetsskötsel. Mindre målningsarbeten, och murningsarbeten, skötsel av fritidsbostäder, och annat småpyssel. Hjälp med bygganmälan och bygglov har vi hjälpt flera med.

Har du fritidshus på Tjörn eller Orust och behöver hjälp med översyn av din fastighet så kan du anlita oss.