VI GILLAR KÖK
Det började gro en tanke när frågan kom allt oftare. - Kan du hjälpa oss att få till ett snyggt IKEA-kök? Det blev några stycken för vänner och bekanta. Då jobbade jag med kök av andra slag som de flesta av mina vänner valde bort på grund av priset. Jag behövde själv ett nytt kök vid denna tiden och valde, trots väldigt bra personalrabatter, ett IKEA-kök!

Thörners Rum & Kök AB har bra samarbete med bra hantverkare. Vi samverkar med våra olika kunskaper och erfarenheter, som till exempel byggtekninsk kunskap, estetiskt seende, finsnickeri, erfarenheter från restaurangkök, kunskap om konstruktion, formgivning, materialkännedom och köksdesign. När vi gör ett projekt tillsammans är det som när vänner hjälper varandra.

Vårt arbetsområde är främst på Västkusten, mellan Uddevalla och Göteborg. Vi utgår från Tjörn och gör besök lite varstans i Bohuslän. Bor du på Orust eller Tjörn, i Stenungsund, Kungälv och trakterna däromkring, så kan vi besöka dig med kort varsel, men hela Västra götaland är vårt närområde tycker vi.

VI GILLAR ANDRA RUM OCKSÅ
Med tiden har det också blivit en hel del andra rum som har varit i behov av förändrig, förvaring och försköning. Barnrum, pysselrum, pannrum, tvättstugor, badrum, entréer, sovrum och andra rum har genomgått förändringar. Behöver du hjälp med färgsättning, förvaring, eller idéer? Eller vill du ha tips på bra hantverkare när du ska renovera? Hör gärna av dig till oss. Vi brinner för smarta, snygga och personliga lösningar.

HÖRT FRÅN KUND

Tänkte bara skicka två bilder och lite tacksamhet för ditt köksförslag, som nu är förverkligat! // Lennart

Ett stort tack till dig Lill för att du hjälpt oss och inspirerat oss så att vi fått ett sånt jättefint kök. Kanske får vi tillfälle att fortsätta samarbetet med resterande delar av vårt hus. Fram tills dess.... Tack & stor kram! // Maria & Lars

Duktiga du!! Det är fantastiskt! Jag fällde en tår när jag kom hem. Det är precis som vi drömt om. Vägen var lång men nu är vi nästan framme :-) // Mathilda

Hej igen!! Då har vi använt köket en vecka och det är magiskt!!! //Mathilda